Haha, jaa vad ska man säga om igår? xD

Igår så var jag först och träna lite utomhus med Nina, det var ganska najs :)
Sen messa söta Elin och undrade om jag ville följa med till gymmet, och efter lite övertalning följde jag med :P (var lite trött efter springandet i uppförsbackar) så tio minuter efter jag lagt på luren gick bussen och vi var på g till Feelgood :)
Det var skönt att träna, vi gick igenom alla maskiner som vi gick igenom på genomgången (vilken konstig mening det blev) ajja xD
Så, när vi var klara (vid 4 tiden, den tid de låser) så bytte vi om och sa hejdå till hon i kassan. Så kom vi ner och skulle gå ut igenom de automatiska dörrarna längst ner som leder t till bussarna och parkeringsplatsen, och vad händer?
DÖRREN ÄR LÅÅÅST!!!
Vi fick lite panik redan där och funderade lite panikartat vad vi nu skulle göra :P Elin föreslog att vi skulle fortsätta neråt för det fanns ett garage nedanför, så det gjorde vi. Vi gick ner och ut genom en dörr, gick in några steg och såg en skylt där det stod varuintag. Vi såg ingen speciell utväg och det kändes liute konstigt att vara i varuintaget, så vi bestämde att vi skulle gå tillbaka, genom den dörren vi kom in ifrån.
Vi gick dit, och Elin kände på handtaget...LÅÅÅÅÅST!! Dörren hade gått ii BAAKLÅÅS!!
Usch, va hysteriska vi blev!
Snabbt gick vi igenom var vi trodde det fanns en utväg, det medans vi då och då sa: Vi kommer aldrig komma ut! Vi är inlåsta!! xD hahah
Då fick vi syn på en dörr lite längre bort, vi gick för att prova den, och den var öppen, men i det rummet vi kom till fanns ingen utäg vad vi såg :O
så vi gick tillbaka, och skulle prova att gå åt ett annat håll då en bil kom, så vi följde efter den, eftersom vi trodde att där bilen åker måste det ju finnas en utväg. Men icke sa nicke, inte där heller.
Så vi gick åt andra hållet, där vi kom till ett lite avlångt rum, men en traktor i. Där fanns också en sån där automatisk väggdörr för bilar SOM HÖLL PÅ ATT STÄNGAS!!!
SPRRRIINNNGG!! ropade Elin, så vi kutade så snabbt vi kunde och kom precis igenom den första väggen :) YEES!
Men det var inte slut än, när vi hade kommit igenom så såg vi äntligen dagsljuset, fast det höll på att försvinna bakom en till sån där vägg, så det blev att kuta igen!
Vi kom iallafall tillsist ut, tack och lov!
Och vi lä'rde oss att vi från början egentligen skulle gått upp till den där tjejen i disken och frågat henne om utvägen istället för att gå runt under hela täbban...
så kan det gå (A)
Pussar Linda <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0