Att packa -.-

Att packa (och sedan packa upp) måste vara det absolut tråååkigaste som finns! Avskyr att packa! Jag drar alltid ut på det för att sedan packa ner lite random saker sent på kvällen precis innan jag ska sova :P
Det är sååå tråkigt ! Man springer omkring hit och dit, flyttar den ena saken, tvättar den andra och viker den tredje.. U-S-C-H!! nää måste sätta igång med det nu...snart... alldeles strax..om en stund..SENARE!
Ska iväg på träningsläger imorgon med damlaget, lite pirrigt eftersom jag är den enda i min åldergrupp :S men men, positiva tankar! :D Vi ska iväg till Danmark, har aldrig varit där så det blir m,ycket spännande :D
Ett smärre problem uppstod dock när jag skulle skriva min packningslista, jag har inga passande benskydd ^^ har lånat min syrras i nån månad nu och råkat tappa bort mina egna ^^ ooops!
Freddi, räddaren i nöden <3 jag får köpa hennes gamla :) har inte tid eller råd att åka o köpa ett par nya ^^
SESÅ NU, SE TILL ATT PACKA!!!
puss på rumpan <3 Linda

oopsie again xD

Inte skrivt, inte orkat, inte hunnit xD haha :P ooh weell, sometimes you'll have to priorotize differentley! xD har haft fullt upp både under skoltid och utanför på fritiden, vart mycket i kyrkan och haft kul med folket där (verklige jäättenict!) :D
har tränat mycket, afrodans, fotbollsträning lite fys i skolan och lite mer fotboll xD skitkul! :D (jag är inte sarkastisk, tycker faktiskt att det är kul!) :D
På torsdag bär det iväg till fotbollsträningsläger till Danmark! har aldrig varit där förut så det ska bli jättespännande! :D Nu är det ändå dags för sängen xD
Får se till att skriva mer snart :S bye for now! :D
puss på rumpan! <3 Linda
ps: I LOVE YOU FREDRIKA NEUMAN! :D YOU ARE THE BEST BY FAR! <3<3<3

Freddi <3 Linda



<3 LOVE YOU FOR EVER AND EVER BFFE! <3
Hittade den här bilden på mig och Linda från i somras. Ville bara lägga upp den.

//From your darling Fredrika <3

Titta hit killar!

Hittade den här på www.emmaakerhielm.blogg.se Den är ganska rolig faktiskt :P


31 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-Något som visar hur mycket hon betyder för dig

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.


//Fredrika <3

Freddi is in da house

Hola! I'm back again!
Jag är så ledsen att jag inte har skrivit på länge. Har verkligen haft fullt upp! GAAH!! Skolan tar kål på mig!
Jag är verkligen helt slut när jag kommer hem från skolan. Om jag lägger mig i en soffa eller säng efter kl 19 så somnar jag på direkten. När jag vaknar igen så är jag supertrött och kan inte göra något förutom att gå till sängs helt och hållet. Den här veckan har det dock varit lite lugnare. Men på kvällarna så har jag prioriterat sömnen. Så det har inte blivit så mycket bloggande...
Den här veckan har det alltså inte hänt så mycket förutom nationellt prov i engelska.
I fredags var det hippie dag i skolan. Det var iofs bara några få som klädde ut sig. Jag var en av dem ;P Fast jag hade inte så mycket att klä ut mig med...
I fredags kväll och lördag morgon var det bara städning som gällde, för på förmiddagen kom släkten från pappas sida. På kvällen kom även mammas släkt. Vi hade släktmiddag för att fira att jag och min lillebror fyllt år. Jag fick en massa fina presenter. Bla en kjol från Laos, ett armbandsberlock, parfym, en kokbok, ett halsband och armband.
Very nice :)
Idag har jag inte gjort något spec. Bara slappat och gått runt i pyjamas hela dagen. Nu sitter jag och tittar på "Johan Falk" med pappa och brorsan men orkar inte titta längre utan skall nu gå till sängs och läsa en bra bok. Jag har aldrig tid att läsa böcker. Skolan tar upp all min tid. Det är so boooring! På vardagarna är det bara plugga, äta och sova som gäller. På helgerna gäller det bara att plugga,sova eller vara med kompisar.

Buenas noches!
xoxo //F

Söndag igen :)

Har precis ätit upp min sallad till lunch nu ^^ sitter och chattar med typ fyra stycken som också ska till Orlando i sommar :) naaaajjss ;) hahah ska snart (om 1 h ungefär) ta bussen mot täbban för afrodansen ;) det blev att jag åker själv idag :)
har vart duktig och gjort klart min matteläxa till imorn :) slipper jag göra den ikväll :D hihi ;)
that's all for now ;)
puss på rumpan <3 Linda

Intagningsprovet

Okej nu har jag det gjort, och det gick okej tror jag :) men jag tror aldrig jag har varit så nervös inför ett prov förut! :O
verkligen! Jag var inte nervös alls, förrän sent igår kväll. Det slog mig med storm! na stunden var jag helt okej, och nästa hade jag skiiiitont i magen! Inget fick jag i mig (inte ens middag) jag var så jäkla stressad så jag la mig ner på badrumsgolvet och bara låg där.. inte så friskt kanske, men som sagt jag har aldrig någonsin vart med om något nervösare!
Så imorse vaknade jag efter många drömmar (däribland mardrömma) halv sju på morgonen helt av mig själv..
Steg upp, tvingade i mig 2 mackor och så 09.25 bar det av. det var fett pirrigt att komma in dit. Det var som trott väääldigt många djursholmare där, men hittade faktiskt en tjej som jag kände igen från Freddis klass :)
provet tog 4 h (!!!) usch :P så när jag var färdig och kunde slappna av ville jag bara gråta.. det är vanligt när man kan slappna av igen att man just börjar gråta :)
så när jag kom hem så kunde jag äntligen på riktigt få i mig mat för att jag var hungrig :) jag åt upp en helt GOOH-låda själv :) (för er som inte vet vad det är så är det en matvarukedja som bl a finns i arninge)
det var gott det ;) haha
Nu har jag lugnat ner mig och ska snart iväg på släktmiddag ;) btw, vårt vardagsrum är nästan färdigt också :) VI HAR EN SOFFA NU!! :D hihi! har längtat sååå efter det :) vi har inte haft en soffa på jag tror en månad :O
dags att dra :)
puss på rumpan <3 Linda

:S

Intagningsprov imorn :S såå, ska snart gå o lägga mig, , måste vara fräsch och alert.. :P
Vet inte riktigt vad som hände med mig runt middagstid, kunde iaf inte få i mig någon vettig mat (eller mat över huvudtaget!!) inte bra.. men fick i mig ett päron nu så om jag äter bra till frukost imorn ska jag väl kunna klara mig? xD
Puss på rumpan <3 Linda

Freedaag :)

Sådär ja, nu var det fredag igen :)
Gårdagen var jättekul, slutade tidigt, gick hem och bara tog det lugnt, sen åkte jag till täbban och mötte upp de sötaste Elin och Elli :)
Jag och Elli skulle på ledarutbildningsgrejj (ungdomsmässa) tror jag det var :P och lilla Elin ville följa så det var såklart hon skulle ^^
Idag börjar jag först 9.25 (vi har tagit bort en lektion nu på förmiddan) NAAAJS eller vad?! :D
dags för att gå o fixa mig :D
puss på rumpan <3 LInda

Yep, I said it, so what??

POSITIVA TANKAR NU!!! :D usch vad det kan vara svårt ibland men det är bara att hänga med i svängarna ;) skolan suger musten ur mig just nu alltså -.- jäääääkla mycket att göra xD but then again, I bet all 9th graders have that :P
så man skola icke klaga ;) mer än nödvändigt ^^
På lördag har jag iaf intagningsprov på VRG, peeeeppa för det!! Innan dess har jag dock ett par skolgrejjer att göra ;P haha
Nää, nu ska jag sätta igång med maten, grillade kycklingmackor med lite olika tillbehör står på menyn idag ;)
puuuss på rumpan ;) <3 Linda

I'M DOOOOONEEEE!!

Ibland asso, fyfaaan för skolarbete!! Har nu suttit sen 16.00 i eftermiddags till 21.00 (alltså 5 timmar!!) med en jäkla SO grej..
Som att man inte får nog med skolarbete i skolan?!?!?!
nepp, vi ska nödvändigtvis sitta och plugga hela eftermiddagen och kvällen också -.- för nej, vi har inget annat att göra inget liv alls... -.-
Imorn är det iaf NP i engelska.. så få se till att börja peppa för det istället.. POSITIVA TANKAR!! :D
Pussar Linda <3

Låtar

Bilder och scener från Twilight bl a, och låtarna är rätt så bra :D

Måndag

Skoldan är över, sitter nu och äter middag :) Ska snart iväg på träning också ;)
MAAASSOOOR i skolan nu känns det som -.- allt staplar sig på varann så massor av min energi försvinner.. då gäller det att äta ordentligt! hihi xD
Imorn ska iaf alla nior i skolan iväg till dansmuseet inne i stan för en guidad tur :) ska väl bli intressant?? xD
Sen har vi HKK prov som jag inte riktigt pluggat till än.. :P måste se till att göra det XD
Det är roligt med vänskapsband, vissa kan man se växa och frodas och tilloch med förnyas, medans vissa efter tag bara rinner ut i sanden eller krockar.. hmm :P värsta filosofen!
Pussar Linda <3

...!!

Du har INGEN rätt att få mig känna på det här viset!! Usch, vafan håller du på med?! Trodde du var min vän! Jag satte till och med ett hjärta efter ditt namn i mobilen..
USCH!!

Decided... kinda

Sådär, nu måste jag sätta lite fart för att göra mig klar ;) NU är det nämligen bestämt att jag ska följa med bästis min och hennes mor till stan ;P Hon ska titta på balklänningar till niornas bal :D Väldigt spännande!
Luncha blir det också till att göra där ;)
Lite sur, råka tappa min kamera i golvet så batteriluckan är lite trasig.. vet inte riktigt om den funkar :/ aj då!
Väldigt fin dag utomhus idag! :D Det gillar vi ;)

That's just the way I roll

Nu har jag kollat på New Moon för andra gången idag xD haha den är rätt så bra tycker jag xD haha
Vet inte riktigt vad som kommer hända imorn, förhoppningsvis en bästis dag ;) Har tänkt ut lite vad jag ska leta efter :P
Det blev:
  • Converse (i antingen vitt, rosa eller kanske svart)
  • Andra typer av vår och sommarskor
  • Söta klänningar och toppar
Aaah, det var nog det ;P haha, c yah!
pussar Linda <3

oops ^^

Inte skrivit, inte orkat, inte hunnit XD
Fotboll, plugg, kompisar, mer plugg och mer fotboll har varit högst på listan ^^
Veckan har iaf vart najs, min språkresa blev inställd men det fixade det så att jag åker med en tidigare istället ;) har redan börjat chatta med en annan tjej som ska dit :P
Fredan, alltså idag har också vart bra ;) lugna puckar så att säga med bara estetiska ämnen typ :P på lunchrasten tog jag och Johanna och snacka. Det var jätteskönt faktiskt, och det hjälpte lite att vi hade köpt choklad (<3) som vi gick o snaska på^^
Imorn har jag reserverat dan för att catcha up med Freddi sötnosen <3 och på söndag har jag blivit kallad för att spela match äntligen!! :D
skriver senare ;) pussen <3 Linda

Hope and Glory makes me shine

Hittade det här klippet när jag surfade runt på youtube.
Det är en akustisk version av Hope and Glory med Måns Zelmerlöw (eller Mens som man säger på engelska ;P )
Jag tycker att orginalet är väldigt bra, men i den här versionen kommer budskapet fram mycket tydligare och texten ger en djupare inverkan. Jag tycker den är jättefin och nu förstår jag mycket mer vad låten handlar om.
På tal om Måns så tycker jag att han är en av de snyggaste männen i Sverige.

This song makes me shine as a sun, when the dark is all around me. So the dark doesn't seem so dark, the reality doesn't seem so hoplessly as it is. This song makes me smile and think of you...





//Fredrika <3

Red pieces

Rättegången var sådär, det tråkigaste var att de åtalade inte var där :/ så istället fick man höra på när åklagarna och försvarsadvokaterna diskuterade med varann.. vi fick iaf lyssna på att det var några som hade stulit och snattat (två olika saker har jag lärt mig, snatteri är varor under 1000 kr) och misshandel och äcven lite alkoholproblem.
Som sagt, vi fick iaf se hur allt gick till "in the real world" :P
Men det pinsammaste av allt måste ju ändå ha vart när min mage börja kurra mitt under rätegången. Det enda som hördes i det tysta lilla rummet var min mage!!! :O Ussssccchhh!! va pinsamt det va ^^
Nu håller mamma på att sätta igång med middan, sen vid åtta tiden är det träning som gäller :)
Och imorgon är nationellt igen i engelska denna gång :) PEEEPPAAAAAA!! :P
Pussaar Linda <3

Veckan består av..


Måndag: Rättegång med klassen (ska samlas 07.35) och senare ikväll fotbollsträning
Tisdag: Nationellt prov!! Kyrkgrej kl19 (kommer alltså att missa fotbollen)
Onsdag: Arbetsdag, Engelska prov
Torsdag: Fotbollsträning :)
Fredag: inget är riktigt bestämt än :)
Lördag: Freddi förmodligen :D
Söndag: Afrodans :P
Inte för mycket planerat, men får också tänka att nån grejj alltid blir tillagd :P
Puss Linda

Min röst gick till....


Trudeluttfestivalen ;P

Nu har en hel vecka gått till :P
Gårdagen var bra, jag o Johanna var hemma själva hos henne o kolla på trudeluttfestivalen ;) önskar bara Salem-Al-Fakir skulle vunnit :/
ajja, dagen har iaf vart som vanligt :) Solen sken så gick ut och gassade i solen med mor min och hade ett litet samtal om allt mellan himmel och jord, sen blev det afrodans som vanligt ;)
Kom hem, åt thaimat (supergott) älskar thaimat :D föräldrarana mina försöker alltid hitta nått starkt som ska få mig svettas men icke sa nicke xD
Vilka skulle vunnit trudeluttfestivalen?? :)
puss o kram Linda <3

ciao

Nu drar jag till Johanna :) Vi ska förmdolign se på melodifestivalen och lite sånt xd
puss <3

Advance planning is the key

Inte skrivit på ett tag, inte vart inne på datan på ett bra tag helle.. hmm :S haha ajja :P
Har iaf haft ganska så fullt upp i skolan. Har också påbörjat ledarutbildningen på konfan igen :) Det kommer att bli väldigt stressigt men får ta och ha bättre framförhållning med saker och ting helt enkelt :P
Igår så var jag med Johanna och Frida på en jättemysig tjejkväll :) kollade på wildchild, tjockade oss och massor med tjejsnack :D mysigt mysigt :D
och ikvll är det melodifesivaln final eller nått likande :S håller inte riktigt koll på det där, men det är som en tradition att titta på det så det blir väl så .P
Nu ska jag gå o duscha och sen kommer Elli så ska vi dra till gymmet :) Måste se till att plugga lite också :P
Puss o Kram Linda <3


ECLIPSE TRAILERN!!!!!!

BREAKING NEWS!!!

Idag släpptes den officiella Eclipse trailern.
Filmen kommer på bio den 30/6-2010
Igår släpptes en teaser trailer som var 11 s lång.
Men här är den riktiga trailern som är hela 1.33 lång!
ENJOY! <3

PS. Kolla in Jacob utan tröja ;d XD


Vampire Diaries

Var tvungen att lägga in en bild också ;) <3

Damon är såååå snygg......



Torsdagar kl 20 på Tv6
Repris fredagar kl 18 på Tv6

// Federico the vampire lover <3

Gooday mate!

Idag har det bara varit en vanlig dag. Förutom att vi hade sovmorgon till 10.25. Men jag kom till skolan redan 09.30. Surt... Men men, man ska se det positivt. Under första halvtimman hann jag läsa några sidor i den enormt sega boken som ska vara utläst om två veckor. Har kommit till s.44 av ca 200 någonting.

I morgon har jag biologiprov. Igår kväll hjälpte mamma mig att plugga. Det gick riktigt bra och jag kom långt på målbeskrivningen. Ska be mamma om hjälp i dag också. Hade muntliga nationella prov i svenska igår och idag. Vi kommer att fortsätta med det några veckor framåt.

På sportlovet var jag i Barcelona. Det var jätteroligt, förutom att det var ganska dåligt väder de flesta dagarna... Jag bodde hos en spansk familj som var jättetrevlig. Min utbytespartner som kommer till Sverige om ca 1½ månad, var verkligen supertrevlig. Jag firade även min SWEET 16 där. På morgonen fick jag presenter av den spanska familjen! Jag blev jättechockad när jag såg hela familjen komma in i rummet på morgonen. Jag fick: Ett halsband och ett armband med stora blommor på, en scarf och en väska (från  MANGO!!!) :O
När jag åkte hem (på måndag morgonen) började det snöa i Barcelona. Det har det inte gjort på typ 15-20 år! Det har varit mellan 30-40 cm på gatorna och det är totalt kaos. Kollektiv trafiken fungerar inte och bilarna kommer inte fram ordentligt. Barnen åker pulka på trottoarerna och de kommer inte fram till skolorna så de är stängda. LYCKOSTAR!

Ikväll är det Vampire Diaries kl 20 på Tv6, men jag måste plugga så jag får kolla på eller spela in reprisen i morgon (kl 18 på Tv6). Det är iofs smartare att titta på reprisen för då är har man inga läxor till dagen efter och så är det inte lika mycket reklam ;)

Imorgon ska jag till stan med Klara och Elin och gå på bio. Vi ska se Valentine's Day, med bla Taylor Lautner ;P
Vi ska även äta middag inne i stan också. Det ska bli mysigt :)

Nää, nu måste jag fortsätta plugga.
C ya!

//Federico <3

Sådärja

Precis blivit helt klar med min svenskainlämning tills imorgon, blev faktiskt ganska nöjd med den :D
Vi fick välja ett ämne att skriv och reflektera om då jag valde att skriva om Lycka, vad det är, hur man kan bli det etc.
Imorgon har vi lite sovmorgon iaf :) ska bli skönt, men C spanskan ska ha spanska på engelskaletion för att slippa ha det på tisdag för att du har vi engelska nationellt, aa komplicerade ting x)
Vet inte riktigt vad som hände med mig på eftermiddagen idag :O Har vääärlden mensvärk, brukar aldrig ha det! :O
Allt börja med att jag hade ovanligt ont i magen, sådär så det riktigt högg till.. :/ sen helt plötsligt så tappade jag en del av synen på mitt högra öga :O !! Det var aasläskigt! Precis innan matteprovet också -.- Jag ebhövde ju iaf göra det så jag gick in och börja knapra mig igenom det ... så mitt under känner jag att värsta illamåendet börjar komma och jag är nära på att springa in på toa, men balanserade lite på en skör tråd så jag behövde det till slut inte..
Efter ungefär en halvtimme av provet känner jag att synen börjar komma tillbaka men att jag istället får skiiitont i huvudet :O suck... så när jag (efter 2 h matteprov) kom hem tog jag en ipren men det har fortfarande inte gått över.. usch va jag ogillar att vara tjej ibland!!
Dags för sängen!
Puss och Godnatt <3 Linda

I need to let it all out... and I do it in english

Blaaah! I'm just sick of everything right now. Need someone to hold, need someone to take it all away, to make everything better. Make me a little child again, it was so much more easier then..
I'm joggling so many things, sooner or later one or two of them falls. I want to... I want to... I want to... I don't know what I want to.. :/ I'm lost.

Internationella kvinnodagen

... är det idag ja :) Någon som brukar fira det? Inte jag iaf :P
Anyway, imorn har vi matteprov så har suttit med näsan begravd i matteboken hela dan -.-
usch usch...
Linda <3

Remix

Här kommer en remix av hits från 2009 som jag fick höra av min utbytesstudent i Barcelona. Det är riktigt bra tycker jag. ENJOY!


Remix

Här kommer en remix av hits från 2009 som jag fick höra av min utbytesstudent i Barcelona. Det är riktigt bra tycker jag. ENJOY!


FREDRIKA 16 ÅR!! :D <3333

Grattis till den bästa, smartaste, underbarase, vackraste, finaste, snällaste, sötaste, pålitligaste underbara bästisen FREDRIKA NEUMAN, som fyller hela 16 tårtor idag!!
Jag älskar dig över allt annat, du betyder enoormt mycket, och jag hoppas att du får en underbar dag i soliga Barcelona!! Längtar så efter dig!! ;D
Pussar och kramar från din bästis Linda <3 <3 <3
Forever and ever shall we walk the earth together!! <3
PS: Glöm inte gratta den underbaraste Freddi! :D
BÄÄÄÄÄÄSTIIIIIZZZZZ!! <333

Snabbt snabbt!!

Snabbis inlägg bara :P Har nu kommit hem från kyrkan och en lunch med min härliga mormor <3 om några minuer går busswen mot täbban där jag ska träffa söta Linnea från fotbollstiden :) Det blir jättekul att träffa henne! :D
Sen blir det nog afrodansen som sagt, måste kila!!
Puss <3

Yes, she has :P

Mamma har godkänt att jag, om jag vill, får ta en navelpiercing :D (måste dock betala med egna pengar)
Någon som har gjort det?? :P Please tell me your story! :D

Dagens roliga :D

Hur vet man att man har en råtta i sitt kylskåp?
Svar: Ostbågen står parkerad utanför!! xD

Vad har hänt idag??

Vaknade tidigt av att bror min hade på tvn på högsta volym vid nio tiden.. så tänkte att det var lika bra att gå upp :P
annars har jag mest suttit och pluggat och tränat på rubikskuben idag ^^
Blev klar med hemkunskapen iaf xD Sen nu på kvällen har kusinen min och moster o morbror vart här o ätit lite mat och spelat lite spel :) mysigtmysigt :)
Imorn iaf, så ska jag först vara ett trevligt barnbarn och ta med min nyinflytt mormor till kyrkan :) sen blir det en mysig fikastund Med Linnea (från fotbollen) :D ser fram emot det så viu inte setts på ett tag :/
Afron är vid  fyra så får se om jag hinner åka hem emellan :P
Måste plugga tråkiga MATTEN också -.-
that's all for now :P
puss Linda <3

Dagens roliga :D

Ellinor: "Har ni tänkt på en sak. Ordet tre har tre bokstäver, och ordet fyra har fyra bokstäver.."
Jag: "Haha, aa :P"
Elin: Kollar på Ellinor en stund innan hon säger: Jaha?? Ordet fem har ju fem bokstäver!"
Lilla sötingen då ^^

Tänk vad jag är bra ibland xD

YEEEESSSS!! Jag har nyss löst rubikskuben för fjärde gången!! :D Jag är fett stolt! :D
Elli kom hit efter vi vart på gymmet och tränat en stund, så visa hon mig resten av lösningen xD
Så till på måndag har jag fått som utmaning av henne att kunna lösningen utantill, och det ska jag banne mig göra! :P
Nu är det bara att satsa!
Pussen Linda ;) <3

Skilda vägar

Åhh, va jag känner mig deppad xD Har försökt ringa dig flera gånger utan att du svarat eller ringt tillbaka!!
Behöver prata med dig! Behöver dig innan jag freakar ut totalt!! Jag håller på att tappa greppet, det är bl a du som får ner mig på jorden när mina idéer spårar ur!!
ALLT ÄR BARA JOBBIGT NÄR NI INTE ÄR HEMMA!!!

Sportlovet, inte bara en dans på rosor..

Usch, va jag inte gillar sportlovet just nu!!
Jag vet att jag har många jätte underbara vänner kvar här hemma, men många har också rest iväg...
Aaa, just nu kommer jag på massor med bra förslag på varför sportlovet suger, men inte vara negativ!! xD haha, om man tänker positivt så känns allt mycket bättre, vanligtvis.. :P
Sitter iaf och pratar med en vän från Norge just nu, vilket ger lite ljus den här vardagen.. :P
Dagen har inte vart så jättebra för övrigt, haltat runt i huset hela dan för den jäkla träningsvärken jag har.. xD hihi
men, hoppas den går över snart :P ska se till att vila mycket :P det får man inte glömma..
Tror jag ska ringa Johanna nu för en pratstund xD
Pussar <3 Linda

:O

LOGGA IN DÅÅÅ!!!

Nytt inlägg

Sådär, ungefär vid den här tiden har Freddi landat i Barcelona, den lyckosten :P
Hon skulle vara på flygplatsen vid halv fem i morse (!!) usch va tidigt :P
Men hon messade mig vid sjutiden ungefär och sa hejdå <3 Hon kommer säkert få det jättebra!
En sak som jag tänkte på är att hon kommer vara borta under sin födelsedag (7 mars, se till att gratta världens bästa, underbaraste, snällaste Freddi)
...och jag kommer inte att träffa henne då :O Så länge som vi ar vart bästisar (sen 6 års, så vad blir det 9-10 år) så har jag alltid träffat henne på hennes födelsedag och grattat henne peronligen, men inte iår :O
Men, men.. hon är ju i självaste BARCELONA på sin födelsedag, det är ju inte så illa det heller :P
Nu ska jag sätta på mig lite kläder (ärfortfarande i pyjamas, oops xD ) och sen plugga lite tror jag.. ska iaf inte träna något alls idag, har sån j'kla träningsvärk och ont i knäna :P
See you later! <3 Linda

MINOR-god choklad ;)

My body is killing me!!!
Har tränat nästan dubbla pass i 4 dagar nu.. och det är träning igen ikväll.
Så, jag kände för att vila nu under förmiddan och sa därför nej till erbjudandet om att hänga med Elli till gymmet.
Istället så är det nu tänkt att vi syskon i min familj ska iväg och bowla (!) haha, så aa vi får se hur det går :P
Träningen igår gick iaf bra :) 3 stycken frågade efter mitt namn, jag småpratade med 4 st plus tränarna, gjorde två mål och blev frågad om jag var intresserad av att hänge med på träningslägret!!
haha det låter lite konstigt, jag vet, men är iaf glad och nöjd med det nya laget nu :)
Vinterbild..

RSS 2.0