-.-

Usch, va jag är trött just nu -.-
Har tränat så himla mycket dom här dagarna så nu känns det nästan inte som om jag vet vad som är upp och vad som är ner.. läxorna har jag inte heller gjort färdigt... ajja
Gissa vad jag har gjort idag? Tränat.
Gissa vad jag ska göra imorgon? Träna.
Först feelgood med Elli, hon blev nog peppad från idag när jag o Elin gymma, så hon drar med mig imorn igen, sen på kvällen är det fotbollsträning...
Måste gå o lägga mig snart kkänner jag... det märker man mycket på att det blir maaasorr med punkter i mina meningar xD
Godnatt! pusss <3 Linda

Bild på oss 2 från Egypten 2006

Snart åker bästaste och gulligaste Freddi iväg till Barcelona! Kommer sakna henne så mycket!
Du får ha det bäst söötnos!!! <3 <3 <3

Haha, jaa vad ska man säga om igår? xD

Igår så var jag först och träna lite utomhus med Nina, det var ganska najs :)
Sen messa söta Elin och undrade om jag ville följa med till gymmet, och efter lite övertalning följde jag med :P (var lite trött efter springandet i uppförsbackar) så tio minuter efter jag lagt på luren gick bussen och vi var på g till Feelgood :)
Det var skönt att träna, vi gick igenom alla maskiner som vi gick igenom på genomgången (vilken konstig mening det blev) ajja xD
Så, när vi var klara (vid 4 tiden, den tid de låser) så bytte vi om och sa hejdå till hon i kassan. Så kom vi ner och skulle gå ut igenom de automatiska dörrarna längst ner som leder t till bussarna och parkeringsplatsen, och vad händer?
DÖRREN ÄR LÅÅÅST!!!
Vi fick lite panik redan där och funderade lite panikartat vad vi nu skulle göra :P Elin föreslog att vi skulle fortsätta neråt för det fanns ett garage nedanför, så det gjorde vi. Vi gick ner och ut genom en dörr, gick in några steg och såg en skylt där det stod varuintag. Vi såg ingen speciell utväg och det kändes liute konstigt att vara i varuintaget, så vi bestämde att vi skulle gå tillbaka, genom den dörren vi kom in ifrån.
Vi gick dit, och Elin kände på handtaget...LÅÅÅÅÅST!! Dörren hade gått ii BAAKLÅÅS!!
Usch, va hysteriska vi blev!
Snabbt gick vi igenom var vi trodde det fanns en utväg, det medans vi då och då sa: Vi kommer aldrig komma ut! Vi är inlåsta!! xD hahah
Då fick vi syn på en dörr lite längre bort, vi gick för att prova den, och den var öppen, men i det rummet vi kom till fanns ingen utäg vad vi såg :O
så vi gick tillbaka, och skulle prova att gå åt ett annat håll då en bil kom, så vi följde efter den, eftersom vi trodde att där bilen åker måste det ju finnas en utväg. Men icke sa nicke, inte där heller.
Så vi gick åt andra hållet, där vi kom till ett lite avlångt rum, men en traktor i. Där fanns också en sån där automatisk väggdörr för bilar SOM HÖLL PÅ ATT STÄNGAS!!!
SPRRRIINNNGG!! ropade Elin, så vi kutade så snabbt vi kunde och kom precis igenom den första väggen :) YEES!
Men det var inte slut än, när vi hade kommit igenom så såg vi äntligen dagsljuset, fast det höll på att försvinna bakom en till sån där vägg, så det blev att kuta igen!
Vi kom iallafall tillsist ut, tack och lov!
Och vi lä'rde oss att vi från början egentligen skulle gått upp till den där tjejen i disken och frågat henne om utvägen istället för att gå runt under hela täbban...
så kan det gå (A)
Pussar Linda <3

Titta vad mysigt det ser ut!!!


bblaaahhhblaaaahhh

Usch, all min energi försvann nyss :/ jag som var så peppad, evt inte riktigt vad jag ska göra nu :S
Usch, just nu är de flesta på väg till nån mysig skidort, medans jag sitter här hemma o tråkar -.-
UUUUUUSSSSSCCCCCCHHHHH!!!

Sportloov!

Sportlov :)
Om jag ska vara ärlig så känns det inte nå speciellt för mig i år :/ Vi ska va hemma hela lovet, jag ska plugga och träna lika mycket som vanligt.. haha det är som vilken vecka som helst.
Igår så hade vi gympapass (easyline) på feelgood, vi får inte va i vår gympasal med risk för att taket ska rasa in pga all snö eller nåt sånt :S
Så vi ska köra feelgood i un gefär 4 veckor, och sen ska vi ha ett beeptest igen då de har sagt att målet är att höja sig med 5 procent, ska nog inte bli så svårt med tanke på att det inte gick så bra för mig föra gången.. -.- gillar inte att springa beeptest på mornar :(
Ska iaf börja bättra på min kondis tills dess :) Bästa träningen för att bättra på sin kondis är att springa upp och ner i backar :) så det är vad jag ska göra :)
Sen har jag också satt som mål att bli färdig med läxorna till veckan efter lovet så snart som möjligt :)
Puss <3 Linda

Godmorgon

Morron morron ;)
Ser ut att bli en rätt så fin dag idag (ta i trä)
En rätt så chill dag också, har ett spanska prov under förmiddan, lite svenska och sen en 2 timmar gympalektion :)
Nu måste jag rappa på lite så jag inte blir sen xd
Pussss <3 Linda

7 åringar dansar som strippor!?

Men gud!! Har ni sett det här?! Hur kan någon tillåta det? Typ 7åringar dansar runt så lättklädda och folk jublar åt det?! :O

HJÄÄÄLP!

Jag blir så irreterad! hÅller på med spanskan nu och jag fattar inte en mening.
Vad ska stå efter:
"Él es muy egoísta, siempre dice que todas las cosas son___________"
Ska man gå efter att han är en kille eller att cosas är feminint??!!

Bullar, bullar, bullar!!

Dagen är över och kvällen lider mot sitt slut...
Nejdå xD det lät bara bra att säga så xD hihi
Blev precis klar med två av mina läxor tills imorgon. Bokuppgiften i svenska (check) och bakat bullar i hemkunskap (check)
Nu återstår bara att se om de blev nå goda. Min familj har nämligen utlyst en smakprovning efter maten då de ska betygsätta mina vackra bullar. xD haha allt på skoj förstås :P
Just det! Vet ni vad glad jag är!
Igår tror jag det var så surfade jag runt lite på internet bara om språkresan till Orlando i sommar, och hittade då en annan tjej som också ska dit samma datum, samma tid, samma arrangörer som jag xD och hon bor i Täby precis som jag också!
Hahah, snacka om slumpen :P
Vi började iaf chatta lite, det känns jättekul, och längtar nu mer och mer igen :P
Nää, ska nu gå o få påskrift från föräldrarna om bullbakningen :) Får inte få upp förhoppningarna för högt, då blir man bara missnöjd (fast jag vet inte riktigt hur man kan bli missnöjd inom detta ämne)
Puss o Kram
Linda
Bullar bullar bullar!! Bild från google, men ändå xD

Nu kommer jag få mardrömmar med blåa gubbar x)

Den bästa biten kommer ungefär efter 2 minuter och håller på till slutet xD

QWERTY

Orkar inte skriva om dagen, det blir en tidig kväll + att jag måste läsa ut min bok för att kunna göra en bokrecension till på onsdag :P
Godnatt! x)
Puss Linda <3

Nu bär det av ...

.. till gymmet och afrodansen. Ska möta upp Elli och Sara där :)
Har vart duktig och pluggat matte, hkk nv och musik redan, fast har en del var men af :)
Puss Linda

We can make it!!

Gomorron allihopa, eller man kanske kan säga godlunch (?)
Kom hem från Ellinor igår kväll vid kvart i tolv, borstade tänderna och satte på tvn, då fick jag se att Sverige nu tagit två till medaljer,ett guld och ett brons, woohoo! xD Grattis!
Ska sätta mig och göra lite läxor, lovade mamma att skotta bort all dum snö på uppfarten också -.-
Senare idag så blir det lite träning iaf, afrodans på feelgood :)
Good good, that's all for now :)
Puss Linda <3

Hejsvejs!

Det blir alltid på kvällarna som jag skriver xD haha ajja :P
Idag var det egentligen tänkt att jag skulle till Sara, men det blev nå konstigt xD så istället ska jag träffa upp söta Elli igen :D Hon messa mig imorse o fråga om jag var på o gymma, o det var ju klart ;) så ungefär vid tretiden (efter ett besök hos bästa mormor min) så bar det iväg :)
Vi kom tid runt halv fyra, hejade på tjejen i disken, innan hon sa:
Ni vet att vi stänger fyra vah?
Hahaha xD det betydde att vi hade ungefär 25 minuter xD
Lite surt men vi hade ju åkt dit o så, så vi bestämde oss för att ta en varm och behaglig bastu xD
Najs najs, sen åkte i hem till Elli och hyrde en aaassäcklig film. Det var nån gammal gumma (skitäcklig) som förbannade en tjej och så hände en massa äckliga saker o så .. xD usch!!
Iallafall, har precis ätit middag och sitter nu o väntar på att Elli ska messa mig när hon ätit färdigt :)
Pussar <3 Linds
PS: Usch vilket väder det är ute! Snöööstooorrm!! Mycket kläder på! :)

Gårdagen... :(

Igår var inte en särskilt bra dag för mig.
Allt började med att det var tänkt att jag och två andra killar i min parallellklass skulle hålla en idrottslektion. De sa till mig att de hoppades att jag skulle kunna höja deras betyg (!) I allafall, jag sökte upp dem på en arbetstid nån dag innan och bestämde vad var och en skulle göra. Det blev så att de skulle ta hand om varsin punkt i programmet och jag om musiken, upplägget och allt därtill. De var alltså tvungna att bara göra en sak. Att skriva ihop hur de skulle säga det, så att vi var bra förberedda.
Och igår då då, dagen var inne, vi skulle hålla vår lektion. På min lunchrast som är innan deras går jag och söker upp dem för att fråga om de har gjort den enda grej de skulle, och har de gjort de? Nix...
Jag blir lite irreterad, men de har ju fortfarande tid att göra det på deras lunchrast som är om en timme och håller på i en timme.
Så, fine. De gör den på lunchrasten.
Inget mer med det, utan jag går och äter och sen går in på min spanskalektion. Vår spanska lärare är inte den som accepterar att man kommer försent eller stör på lektionen, så när det sedan knackar på dörren och en av killarna som jag ska hålla lektionen med kommer in och ber mig komma ut, blir hon inte särskilt glad..
Jag går ut, och ger han en frågande blick.
- Ehhmm... Jo, du, jag undrar... kan du skriva mina stödord till den punkten jag ska ha? (!!!!)
Jag tänker: Vaah?? Den enda sak du ska göra och du ber mig göra den också, som om jag inte gjort allt annat i det här projektet!! Vafaaan!! Jag har gjort allt annat och du ber mig göra din enda grej också?? Dessutom stör du på min lektion med (vår spanskalärare)!!
Nej usch va sur jag blev, men vad tror ni jag sa?
- Uhhmm.. asso jag har lektion nu, så nej, jag kan inte. Och förresten var det ju egentligen du som skulle göra det. säger jag, innan jag (korkat nog) snabbt tillägger:
- Men asso om jag inte skulle ha haft lektion så skulle jag kunna ha hjälpt dig.
Han tittar på mig, säger okej, skit i det då, och går iväg..!! hfgdfkghsdfvd!!!
Usch, och självklart blir lektionen ett helt kaosartart naturfenomen, då ingen av killarna gör deras uppgifter, eleverna blir galna och hjälplärarna sitter och garvar..
Asso, jag försökte fixa det genom att sätta in nya regler (på de punkter som killarna egentligen skuklle ha gjort) men de var helt enkelt för uppjagade...
Jag satt kvar och väntade i omklädningsrummet efetråt, jag ville inte träffa nån av de andra eleverna..
Ringde till Johanna, som precis precis gått från skolan och var snäll och mötte upp mig... och vad gjorde jag? Jag började störtgrina! Jag grät och grät och hasplade ur mig en väldigt dålig förklaring om vad som hade hänt. Johanna bara lyssnade och lyssnade och då och då stannade hon upp och gav mig en kram <3
Jag vet inte om hon fattade så mycket av det jag försökte säga men hon var där och lyssnade utan att avbryta hela tiden <3 Tack så jättemycket sötnos, det behövde jag verkligen <3
Kom hem, mamma frågade hur min dag varit och jag började gråta igen..
var för trött för att gå på träningen så jag skippade den och var hemma istället, superdag verkligen..
Pussar Linda

Oh no!

Hola!
Kollar på OS-störtlopp med daddy :)
Anja Pärson förlorade just chansen till OS-silver :( :'(
Hon flög upp i luften efter ett "gupp", föll och virvlade sedan runt i snön tills hon till slut stannade bara några meter från mållinjen :(  Det verkade som om hon skadade sig lite grann också :(

Fick MVG på glosprovet i engelska! :D
Usch nu är jag jättetrött. Måste gå och lägga mig.
God natt! <3

//Fredrika

18.34 onsdag

Onsdag. Kortaste dagen på veckan. Hade glosförhör imorse, gick bra tror jag :S xD Sen kurs, NV eller NO beroende på vad man kallar det :P
Det är rätt så lugnt resten av veckan, inte så många läxor, eller kanske inga alls :P
Imorgon är det tänkt att jag o Elli ska till FeelGood och få en genomgång av maskinerna, tror det fortfarande funkar. De jäkla fotbollstiderna ändras varje vecka så det blir lite svårt att planera saker o ting :P Men men, det börjar iaf kännas bättre att gå där nu :) Vissa hälsar till och med xD woohoo! :P
Nu blir det snart middag, sen måste jag plugga lite (egentligen)
Måste verkligen börja bli lite nyttigare! :O Asso inte typ, ånej jag åt en brödbit nu måste jag förbränna dubbelt så många kalorier, utan mer inget godis på vardagar ^^
Skärpning! :P
Så nästa vecka har jag nu bestämt mig att det inte blir något snacksande på hela vardagsveckan! :P
På helger får vi se lite xD
Puss :P
Linda <3

Älskar den här låten!

Vill bara säga att jag älskar den här låten! Den är såå fin! <3
Blir nästan tårögd :'( :P








/ Federico

Voy a duschar...

Hola Bonitas!
Mini-inlägg på ingång!
Har haft streetdance o käkat middag. Idag var sista dagen för att lämna in den preliminära gymnasieansökan :S
Nu bär det av mot duschen och sen mot skrivbordet för att förinta läxhögen!


Den här låten kör vi uppvärmningsdansen till på streeten.






See ya!

/ Federico <3

Same old, same old

Har inte nått speciellt kul att skriva om idag.. :P
Hahah, va i sklan, gick hem, plugga ännu mer, åt xD haha jaa vanlig måndag helt enkelt :P
Nina sjunger på högsta volym, läxorna är halvgjorda och middan är nästan undanplockad.. :P Vanlig måndag xD
På torsdag ska jag och två killar i min parallellklass tillsammans hålla en idrottslektion, det ska bli lite intressant. Vi ska ha olika lekar o så xD jaa, det var allt for now
Puss <3 Linda

Slutet gott, allting gott?

Sådär, så var det söndag kväll igen.. :/
Helgen har flugit förbi i ett enda svep, usch!
Dagen spenderades idag tsm med Freddi <3 Vi ahn inte träffas så länge men snckade och började kolla på en film xD PS. I love you, hette den. Nån som sett den? :)
Vi gav varann <3 dag presenter också, det har vi gjortt varje år så länge jag kan minnas. I år fick hon ett handgjort kort (designat av moi) och ett "presentkort" på massage av mig ^^
Det var svårt att hitta på något men tyckte att det verkade okej som <3dag present, lite personligt o sådär.. ^^
Jag fick ett jättefint berlockarmband av henne i silver med två berlocker på, en nallebjörn och en stjärna. Det var jättefint, tack så mkt!! :D <3
tagga för skola... -.-
Puss Linda <3

Om det är någonting..

... jag önskar mig just nu så skulle jag definitivt inte säga nej till en rubikskub! :P
haha xD jag vet låter jättekonstigt, men Elli lärde mig nyligen (nästan) att klara att lösa hela saken så vill gärna ha en :P
Bild från google

Bad mood, warning to everyone!

Inget bra humör just nu, privata skäl..
Altt jag kan säga är att man förmodligen ska hålla sig borta från mig de timmar som är kvar tills jag förhoppningsvis somnar...
Usch!!!

Ny dag

Ny dag.
Ska åka en stund till täbban med Ellinor idag, måste köpa lite saker ;)
Senare ikväll ska vi på middag hos våra kusiner.
Jag ska bara ta det lugnt idag, förutom det ovan, har fortfarande värdens träningsvärk och det känns som om min kropp snart ger upp.
Ska köpa glass och hyra film och sen bara vara...
Linda

ingenting

Tårarna rullar nerför mina kinder
Jag vet att det inte är värt det
Heaven seems so far away
Godnatt på er alla!

Det är dags för fredagmys!!!!

Finally friday!!!
Har varit såå trött den här veckan. Det känns som om jag håller på och somnar redan nu...
Har haft två nationella prov i svenska den här veckan. Det återstår att se hur det gick...
Jag har haft jätteont i både axlarna och i magen den här veckan. Inte så skönt!
Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket just nu. Har just kollat på Let's dance och har nu börjat titta på Zorro.
I helgen vet jag inte vad jag ska göra. Jag måste iaf städa mitt rum och plugga till ett fysikprov. Kanske blir det lite bio också. Jag får se :P

Nu ska jag bege mig till mitt fredagsmys. God natt! <3

Jättebra!!


.

I'm scared to death...

Stolt

Okej, jag måste börja med att säga att jag är väldigt stolt över mig själv den här veckan. Sammanlagt (från månd-torsd) så har jag tränat i 8 h!! typ en natts sömn. Inte nog med det, imorgon så är det idrottsdag i skolan då vi ska dansa i 4 h. sen på söndag är det egentligen nån Feelgood grej som jag brukar gå på.
Nej, jag har inte blivit träningsnarkoman.
Skälet till att jag tränar så mkt är för att jag vill få chansen att spela många fotbollsmatcher, plus att jag vill hålla mig i lite form.
Läxor och sådant har alla blivit gjorda i tid, det kändes som om det gick okej på np:na :)
jaa, än så länge en bra vecka :)
Puss Linda <3

Mycket på g ;)

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag här och skriver igen :P Dagen har vart lugn och skön, så lugn nu skolan kan bli. Imorn är det det andra NP:et i svenska, då vi ska sitta i ungefär 3 h och bara skriva :P sa blir intressant..
har nyss kommit hem från träning igen ;) det var jätteroligt idag, dels för att det inte var så jobbig fysträning och att vi spelade mycket match xD
Spanskan har jag precis gjort färdigt, har tagit en dusch och nu blir det lite kvälssmellis :P mumsigt mumsigt!
Vad händer mer imorn?
Det kommer att bli mkt träning iaf :P Först har jag inriktning på skolan, en lite mer än 2 h idrottslektion, efter det ska jag hem och förmodligen plugga lite mer -.- sen ska jag till täbban och gå på nått muscel bla bla bla pass som Elli ville att jag skulle följa med på xD vi hade tänkt o gå o köpa lite pastasallad innan yogan vid halv åtta också xD så mkt träning blir det :P men men.. det är ju kul!
Stör mig på FB som inte funkar just nu, min droog! xD
Puss <3 Linda
PS: Freddi, ringer dig imorn! <3 <3

Puh!

Puh! Nu är första nationella provet i svenska avklarat! Det var inte så svårt och jobbigt som jag trodde! På torsdag är det dags för nästa prov :O
Sitter nu och pluggar till ett glosprov som jag har i engelska imorron. Det är en del ord att plugga på om jag säger så :P Men så fastnade jag framör datorn igen. Inte bra, inte bra... Men jag gör iaf nån nytta på datorn. Chattar med en klasskompis och vi förhör varann på orden (lr jag förhör honom rättare sagt)... Och nu stack han. Han sa att han skulle på träning. Schysst liksom att bara sticka när han sa att han skulle förhöra mig i gengäld. (Visst jag beter mig som en barnrumpa men han har liksom gjort det flera gånger. Borde sluta hjälpa honom med läxorna :P)
Ska snart äta middag. Det blir fisk! Mums!! Har inte ätit fisk på jättelänge :( Sen ska fortsätta att plugga. Jippi! :(
Chattar just nu med hon som jag ska bo hos i Barcelona. Har just fått reda på att vi ska gå på en nöjespark i Barcelona på min födelsedag o sen ska vi käka tårta! :D Really nice! :D
Hade elevens val dans idag och äntligen sitter dansen! Nu kan jag den och i stort sett alla rörelser!!! :D

Nu måste jag kila!

Love,
Freddi

PS: Har ingen aning om vad jag ska göra på Alla Hjärtans Dag.....





Jag svamlar

Sviiiinkallt både inne och ute just nu! sitter här mer en filt och huttrar..
Idag var iaf första nationella proven. I åttan föreställde jag mig alltid att NP skulle vara värsta mardrömmen, jättespnt osv, men det var jättelugnt, det gick bra och aaa xD
Tiden räckte precis till men jag stressade igenom några frågor på slutet, skulle vart najs med typ en kvart/ tjugo minuter till :P
Ska snart iväg på träning iaf, kl 19 börjar den. Mailade min förra tränare igår och beskrev problemet mitt xD han övertalade mig att fortstta ett tag till.. så vi får se hur det går :P
Tycker inte alls om att det blir så mörkt så fort, jag vet REDAN LINDA?! men asso, jag bllir sååå deppad xD
haha, imorn blir det iaf fotbollsträning igen, torsdag feelgood, fredag får vi se :P
Söndag är det alla <3 dag iaf, då kommer alla singlar skriva om att man kan fixa ihop nått mysigt och att man inte behöver en partner, eller bara sitta o sura över att man inte har nån att dela dagen med, fast det är ju synd för någon har man alltid ;)
puss <3 Linda

Hit och dit, val och..****

Imorse var verkligen inte en speciellt vidare bra dag för mig. Jag var bara allmänt låg och.. vet inte riktigt om man kan säga sur.. jag var inte direkt arg på någon. Lesen kanske man kan säga :S Stressad över gymnasievalet, Nationella proven som börjar imorn (Djupa andetag!) alla andra tycks veta exakt vad de vill göra eller på ett ungefär vad de ska välja. Inte jag :P
Hahah, men humöret ändrades efter nån timme matte, jag vet låter skitkonstigt xD men fick huvudet på annat håll då iaf :) vilket var bra. Dagen gick vidare, lektione efter lektion tills dagen var slut. Sen kom jag hem och fick ett glatt överaskande!! Lite hemligheter på gång.. Allt jag kan säga är att jag längtar till helgen ^^
Nyss så satte iaf mor min sig ner med mig och gick igenom gymnasievalen. Jag vet att jag är väldigt tjurskallig av mig som inte kan ta beslut, jag har helt enkelt beslutsångest.
Nu har jag iaf ett 3:e, 4:e, 5:e och &:e handsval :P 1an och 2an får vänta ett tag till :)
Ska chatta färdigt me de jag chattar med och sen ta en dusch.. sen väntar nog sängen. Måste vara pigg inför imorn :P
Puss Linda <3
Just det, ska ju ladda upp bilderna också.. senare xD

Vill ha :P

Vill ha ett sånt här armband! Det är såå fint! <3
Någon som vet var man kan köpa det? :)

PossPoss :*
//Fredrup :P

The night is young

Sitter nu, nyduschad och fräsch, framför datorn efter en lång dag på stan med mi madre och min brorsa. Köpte ett par snygga jeans på Weekday och... nej det var bara det jag köpte. Eller bara och bara.... :P  Lyssnar på låten Tik Tok av Kesha. Jag gillar den starkt! :P Har börjat att läsa boken Sveket som är den 2:a boken i serien House of Night (en vampyrserie). Har typ kommit till kapitel 4. Nu måste jag fortsätta plugga. Har inte så många läxor, men har nationella prov i svenska 2 dagar denna vecka + engelska glosprov + bild redovisning. Inte så nice!

ByeBye
Fredrika utan t.




Ditt leende gör mig alltid glad

Kom nyss in från en förmiddag i snön med syskonen mina ;) Vi tog lite bilder i solskenet och hade lite snöbollskrig och annat kul ;D Jätteskönt ute är det faktiskt!
Några av bilderna tänkte jag ha med mig till USA och visa upp. Lite snoöventyr är kanske inte direkt det vanligaste i Florida? :)
Ska åka och träna lite afrodans om någon timme, ska bli kul :P Man gör jätteroliga rörelser som solen, vinden osv..;)
Senare ikväll kommer släkten på pappas sida så ska vi fira min syrras födelsedag som var för nån vecka sen :)
Laddar upp lite bilder från dagen senare ;)
Puss <3 Linda

Tips på filmer?

Hej (igen)!
Är det någon som har tips på bra filmer?
Gärna kärleksfilmer, romantiska komedier, "snyft-filmer" (sådana man gråter till) eller High school-filmer (inte High School musical). Eller kan du tipsa om någon annan sevärd film?

// Freddi <3

New Moon release

Tänkte bara meddela att New Moon släpps på DVD den 20 mars!
Gissa vem som kommer springa direkt till butiken och köpa den?

XOXO //F


Goodnight sweetheart, well it's time to go....

Buenas noches!
Nu är det den 7 februari och bara 1 månad kvar tills jag fyller år! :D Då kommer jag att vara i Barcelonaaaaaaa!!!!!!
Sitter nu här ensam framför datorn med en cowboyhatt på huvudet. Det var askul att vara med Linda i stan idag. Vi åt lunch, jag provade jeans och Linda provade träningsbyxor. Sedan tog vi en liten tur till godisaffären för att sedan få kuta till bion då det bara var  5 min kvar tills den började :P
Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans?". Det var helt ok. Jag hade inte så höga förväntningar på den, så den var bättre än jag trodde. Men jag skulle inte se den igen.
Melodifestivalen började idag. Jag tycker att det har blivit SÅ överdrivet. Det är bara jobbigt och komplicerat med alla deltävlingar, extrachanser och röstningar hit och dit. Låtarna blir sämre och sämre för varje år. När man var liten var låtarna (och artisterna) så mycket bättre.

Nej, nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Kanske ska jag läsa lite först eller titta på en film på datorn.
I morgon måste jag plugga ganska mycket. Kanske inte hinner skriva något då. Får se....

XOXO //Freddi

B4....Before!!! XD hahha

Nu har jag precis kommit hem efter en dag i stan och sen en kväll med Freddi. Vi åt en lite sen lunch, Focaccia, kollade runt lite i affärer, såg på bio. Bion, har du hört ryktet om morgans, var inte lika bra som jag trodde den skulle vara, men det kanske var för att jag hade höga förhoppningar efter trailern XD Fast asso den var ju bra :P
När filmen var slut, ungefär vid 6-tiden, kände vi för att åka hem. Så tog tunnelbanan från T-centralen och så hade vi lite tur med bussarna så vi kom hem till Freddi gaanska så fort :P
Träffade på lite klasskompisr på busshållplatsen också som hade vart o gymmat igen :P Hhaha, de vill bli biff? XD
Laaaanguaaaageeee wooomaaaaan!!
Hahah, sen när vi kom hem åt vi lite härlig middag med hennes familj och snackade om lite allt möjligt :)
Det blev att vi åg lite melodifestivalen också, det är egentligen ganska tråkigt men det är ju typ som en tradition så XD
Tycker verkligen att de bara blir sämre och sämre :P för nått å sen var Björn Gustavsson med, och de var liksom han som gjorde det roligt :P
Pusssar :P Linda

So long ;)

Nu sticker jag in till stan m Freddi ;) Vi ska shoppa lite och kanske se på "har du hört ryktet om Morgans"
Puss <3

Rockmusik :P

Hhaha okej seriöst. Det är riktigt kul att folk blir förvånade när de får höra att jag gillar rockmusik XD alla baar, neej? gör du? :P hahah
Brukar lyssna på bandit mycket och några favoritlåtar är Poison-Alice Cooper och Monster-Itchy Daze :P
Jättebra musik!!
Sitter framför datan, chattar med lite folk och lyssnar självklart på musik :)
Har ett problem. Jag vet verkligen inte om jag ska fortsätta gå kvar på fotbollen? Kommer inte så bra in i laget och då blir det inte lika roligt.. Please help!
Puss <3 Linda

Every long, long swing, they led me to where you are

Godmorgon! :)
Sitter nu med lite te och musik, ska snart börja ta på mig kläder och sen dra till skolan :P Vi ska åka o se på nån sorts dans, Kanjot, eller nått sånt, tror jag den hette. :S ajja, vi börjar två timmar senare och slutar ungefär två timmar senare så det är jättenice! XD
Igår på yogan, jaa vad kan jag säga, jag är inte så vig :P och mitt balanssinne typ söög :D haha men det var jätteroligt iaf, och mysigt!
Efter yogan var vi så trötta så vi orkade inte basta, utan fick skjuts hem med en hjälplärare från skolan. Skööönt! XD Haha, han hade på ABBA-låtar i början och Sara tänkte byta men då fick hon ett: "RÖR ALDRIG EN VIT MANS RADIO!" Hahah XD
NU måste jag skynda mig iväg ;)
Puss <3
Linda

you belong to heaven

Har bara haft en slapp eftermiddag efter en ganska så slapp dag ;P mentorstid, svenska, spanska, idrott sen prov :P men det var ganska så chill faktiskt :P Ni vet typ "atmosfären" på ett prov? :P det brukar ju vara värsta tystnaden osv (tror att alla har haft nått prov i sina liv ;) men det var inte så då, vår lärare skojja med oss o massa det var kul ;)
Idrotten innan var också väldigt kul :P på nått konstigt sätt brukar jag ALLTID hamna med en speciell kille i 8:an, verkligen alltid :D men det är lugnt, han är jättesnäll, det jag känner av han ;P
Om ungefär en timme så ska jag ta bussen mot täbban och prova på yoga, får se hur det går, är ju inte den vigaste precis XD Sara, Elin och Elli ska också dit och efteråt skulle vi ha lite tjejsnack i bastun XD mysigt mysigt ;) haha
Det känns som om jag hade nått planerat i helgen men kommer inte på vad det var :S Hoppas på att jag kan träffa Freddi iaf :) det var ett tag sen :/ puss puss <3
Linda
Tagen från GOOGLE, haha sådär kan jag inte göra XD men tydligen ska det vara bra för en så går in med positivt tänkande XD haha

Nu har jag det!!

Nu har jag äntligen gymkortet i min hand :D yeees!! Och imorrn blir det att prova på yoga med Sara ;) Det ser vi fram emot! :D
Har blivit förhörd på alla 111 frågona vi har tills imorn, nej jag skrev inte fel vi har verkligen 111 frågor.. -.-
Jäkla näringsinnehållen kommer sänka mig :P ajja
Haha, just det. SO.lektionen idag var bäääst! Det blev lika kul som jag hade tänkt mig :P jag tror faktiskt alla hade väldigt kul.. det såg man på att förhören och diskussionerna fortsatte när skolan slutat ;) haha
Nu ska jag ladda upp inför fotbollsträning :D sen blir det dusch och mer plugg, jippie! :P :O haha
Puss puss <3
Linda
Lovley gammal bild :P sooommar!!
Äckligaste pizzan jag ätit XD haha, om ni inte förstod är det jag som är till vänster ;D

Snabbis :P

Är på språng nu :P Har kommit hem efet en kort men rolig dag ;) speciellt sista lektionen då vi hade rättegång :P Mickis och Oscar hade misshandlat Max Peyman och Eric :P aa, där finns det mkt att berätta, men hinner inte det just nu.
Har försökt plugga lite till HKK provet imorn, men måste göra det mer.. nu ska vi iväg och handla gymkort och lite GOOH mat :P sen ska jag på träning och måste plugga lite spanska..
Puss <3
Linda

Läskig sång...

Har ni sett reklamen för den nya säsongen med House? De gör reklam för ett avsnitt som handlar om en fitness-guru.... Lite längre in i reklamsnutten sitter det en kvinna på en sjukhussäng och sjunger/nynnar den här sången. Jag tycker den låter sjukt läskig. I alla fall i reklamen. När jag gick in på youtube för att lyssna på den var den inte så läskig som den verkade från början. Här är den iaf...


Twilight tester


What's your Cullen car?


Resultat: Mercedes
(Tror det är Carlisles bil)




What member of the Cullen family are you?


Resultat: Jasper



Which member of the pack are you?


Resultat: Sam




What kind of vampire are you?


Resultat: Oh no! Jag blev en Volturi! :O


Who is your perfect Cullen boy?


Resultat: Oh yeah! I looove Edward :P <3


Who is your perfect Cullen girl?


Resultat: If I were a boy, my perfect Cullen girl would be Esme :P




Vampire, werewolf or human?


Resultat: Varulv :P





Hittade dessa tester på www.twilightpoison.com
Tryck på länkarna och gör testerna du också!

/ En ickepluggande Fredrika :P

Nytt inlägg

Har gjort ordning i köket, gjort läxan inför imorn och aa, nu sitter jag här XD
Det har vart en vanlig dag, som vanligt.. men imorn så ska vi ha rättegång på SO:n vilket jag faktiskt ser fram emot :P
Fick tillbaka lite prov, med okej resultat, gjorde ett prov som gick okej.. allt var okej XD haha
Skolan tar typ upp all min tid, JAG VILL HA MITT SOCIALA LIV TILLBAKA!! Men det kommer ju inte händ apå ett tag, för nästa vecka början nationella proven... usch usch..
Puss <3 Linda
Ska se om det funkar att ladda upp videos från youyube :P

A really nice Tuesday....... NOT!

Hola!
Idag är det tisdag. Very nice day. NOT! Hade sovmorgon (vilket iofs är GRYMT SKÖNT), men försov mig lite så fick skynda mig att göra mig i ordning och stressa i mig frukosten. Inte najs :(  De första lektionerna i skolan var väl helt OK. På engelskan fick vi tillbaka våra prov. Jag blev inte så nöjd med mitt resultat. Hade hoppats på bättre.
På matten håller vi på med geometri (Pythagoras sats, Likformighet och Topptriangelsats). Jag behövde hjälp eftersom jag fastnade på en uppgift, men läraren kom aldrig för det var så många andra som behövde hjälp. När hon äntligen var påväg emot mig var det någon som skrek efter hjälp. Då gick hon dit istället. Tillslut höll det inte längre. Jag bröt ihop i slutet av lektionen. Det var inte så jättekul att sitta där och bli röd i ansiktet medan tårarna strömmar längs kinderna.
På torsdag ska vi börja en timma tidigare (brukar ha sovmorgon då). Vi missar svenskan på torsdag också. Det är inte så bra för nästa vecka har vi Nationella prov i svenska på tis och tors. Utöver det har vår engelska lärare sååå snäll att han lade in ett glosprov på onsdagen, mellan nat. proven. Jippi... -.-

Ska ha läxförhör på Första Världskriget imorron. Så borde fortsätta att plugga nu. Dessutom ropar mamma att det är mat.

Kram F


Tonight

Nu har jag precis blivit färdigt med pluggandet till matteprovet imorn, yees!! matte, ugh! :O
Måndagar, inte den bästa dan precis men men.. Nyss kändes det som om jag hade massor att skriva om men när jag väl satte mig försvann det XD haha, :P det kanske kommer senare :P
Just det, gymkortet blev inte av.. undrar hur länge jag har hållt på att säga att jag är på väg att skaffa det och sen inte gjort det? :S hmm.. TROR iaf att det införskaffas i helgen ;)
Pussss <3 Linda

RSS 2.0